Csatlakozz hozzánk!

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb igény van olyan játszóházakra, ahol a legfontosabb a gyermekek boldogsága és a játék öröme.

A “mi” gyerekeink a csoportban tanulják meg a szocializálódás, a környezettudatos viselkedés, az egészséges életmód alapjait. Állandó napirendünkkel, munkamódszereinkkel és szabályainkkal biztonságérzetet alakítunk ki a gyerekekben, segítünk, hogy otthonosan érezzék magukat az őket körülvevő világban.

Fontos számunkra a szülőkkel való állandó kommunikáció, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szülői neveléssel összhangban családias légkört biztosítsunk a csemeték fejlődéséhez.

Játszóházunkba nem csak Budapest távolabbi kerületeiből járnak, hanem más városokból is. Felmerült az igény, hogy több Babapihenő legyen mind Budapesten, mind országszerte, ezért kidolgoztuk franchise jellegű együttműködési rendszerünket.

Ha éppen ezen a területen szeretne új üzletbe vátni és szimpatikus a Babapihenő, ha szeretne a Babapihenő szellemiségében gyermekekkel foglalkozni, itt az idő, hogy csatlakozzon csapatunkhoz! A támogatásunkkal egy jól működő, jónevű hálózat tagjaként olyan előnyökhözjutnat, melyek megszerzésére mások sok évet és pénzt áldoznak.

A részletekről érdeklődjön az [email protected]! címen vagy a Retek utcai Babapihenő elérhetőségén.
Kézműves Kreatív
 • gyurmázás
 • festés
 • rajzolás
 • hajtogatás
 • aktuális ünnepekre való készülődés
Zene és mozgás
 • daltanulás ritmushangszerrel
 • táncolás
 • dallamos mondókák mozgással
 • labdás játékok
 • mondókák
 • játékos torna
Fejlesztés
 • színtanuló játékok
 • mozgásos feljelsztők
 • logikai készség fejlesztés
 • beszéd és kommunikácó fejlesztés
 • óvoda előkészítő játékok

Mit mondanak rólunk?

A szolgáltatók a tanultak mellett olyan ösztönös kisgyerek nevelési bánásmóddal rendelkeznek, ami nagymértékben alkalmssá teszi őket erre a munkára. Az egész délelőtt folyamán egyetlen olyan mozdulatot, megjegyzést, hanghordozást nem láttam és hallottam, ami egy picit is bántó lett volna a gyerekek számára. A velük való bánásmód, kommunikáció, az elfogadás, az együtt gondolkodás példaértékűnek tekinthető. Gratulálok a munkájukhoz.

MACSKE módszertani értékelése (2019. május)

Köszönjük a gondoskodást, szeretet, megértést, az élményeket és tapasztalatokat, a tudást és a bizalmat! Minden egyes itt töltött perc erősítette azt a alapot, amelyre ezután bátran építkezhetek. Szeretettel gondolunk Rátok!

Andris & szülei (2010)

Kedves Babapihenős lányok! Ezúton és szeretném megköszönni azt a sok figyelmet és szeretet, amellyel Lellét gondoztátok. Mikor először viettem hozzátok, még járni sem tudott, most pedig már szalad és be nem áll a szája. Pont a napokban vettük észre, hogy “haza hozott” egy általunk kismeretlen dalt/mondókát tőletek (az így ketyeg az óra kezdetűt, interneten kerestünk rá, annyira jól ki lehetett venni a szöveget, ahogy mondta :)))
Sok sikert kívánunk a munkátokhoz, melyet nagyra étékelünk!

Lelle & szülei (2012)

Így az első hónapunk után szeretnénk külön megköszönni a munkátokat! Mindenkinek üzenjük, hogy nagyon szeretünk Benneteket és köszönjük, hogy Csani ilyen jó helyen lehet. 🙂

Csanád nagyon jól érezte magát nálatok, jobb helyet nem tatlálhattunk volna neki. Ajánlani fogunk mindenkinek. Mégegyszer köszönet mindenért!

Csanád & szülei (2020)

Köszönjük a sok kedvességet, szeretet, amit kaptunk tőletek. Fanni is írt egy kis levelet Nektek, íme a fordítás: “Szeretek ide bölcsibe járni, holnap megyek utoljára, viszek sütit is. Léna miért nem adja oda a babáját?!”

Fanni & szülei (2019)

A kisfiam nagyon visszahúzódó volt és 2,5 évesen még szinte semmit sem beszélt, féltem, hogy nem fogják felvenni az óvodába. Hála nektek, 5 hónap alatt teljesen kinyílt! Már nem fél a többi gyerektől a játszótéren, visszaszerzi a játékait a többiektől, ha kell és sokkal érthetőbben beszél, mint korábban. Sokat beszél a bölcsiről, nagyon szeret benneteket – néha inkább menne Babapihenőbe, mint oviba. Köszönjük a sok verset, mesét, szeretet és türelmet, amivel Petit gondoztátok és a rengeteg bíztatást, ami segített, hogy én is kitartsak. Ajánlani foglak titeket mindenkinek, mert számunkra csodát tettetek!

Peti & szülei (2020)

Kedves lányok! Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ennyire sok figyelmet, kedvességet és gondoskodást voltatok képesek adni Amáliának, több mint 18 hónapon keresztül. Ő nagyon jól érezte magát veletek, mindig örömmel mesél rólatok, nagyon fogtok hiányozni neki! Nekem nehezebb volt feldolgozni, hogy vége a bölcsis éveknek, mert olyan jó volt szorongás nélkül otthagyni nektek a kislányomat. Ő már két napja jár a francia oviba és úgy látszik hogy tetszik neki és jól érzi magát – úgy gondolom azért, mert Ti ilyen jól gondoskodtatok róla, szóval NAGYON köszönök mindent! Remélem, hogy még sok gyerek lesz ennyire szerencsés, mint Amália!

Amália & szülei (2017)

Köszönöm a sok élményt, törődést, a rengeteg türelmet és kedvességet! Hiányozni fogtok!

Ferdinánd & szülei (2021)