Hírek - Koronavírussal kapcsololtaos tájékoztató2020.05.28.


XI. kerület, MÓRICZ BABAPIHENŐ

Elérkezett az idő, hogy bizonyos biztonsági óvintézkedések bevezetésével 06.02-től újra kinyithasson a körtéri Babapihenő is! Az igények felmérése után a bölcsi egyenlőre délelőtt lesz nyitva, amennyiben zökkenőmentes lesz a kislétszámú újraindulás, fokozatosan fogadjuk vissza a már szerződött családok gyermekeit.
2020.05.13.


II. kerület, RETEK utcai BABAPIHENŐ

Elérkezett az idő, hogy bizonyos biztonsági óvintézkedések bevezetésével újra kinyithasson a Retet utcai Babapihenő! Az igények felmérése után a bölcsi egyenlőre csökkentett óraszámban lesz nyitva, amennyiben zökkenőmentes lesz a kislétszámú újraindulás, fokozatosan fogadjuk vissza a már szerződött családok gyermekeit. További egyeztetések után értesítünk mindenkit a lehetőségekről!2020.03.16. 06:30


XI. kerület, MÓRICZ BABAPIHENŐ

Tegnap este XI. kerület, Újbuda Önkormányzata hivatalosan is elrendelte az állami és nem állami fenntartású intézmények bezárását is.

"Nem önkormányzati óvodák és bölcsődék
A nem önkormányzati fenntartású bölcsődékre és óvodákra is vonatkozik a rendkívüli szünettel kapcsolatos polgármesteri döntés, ügyeleti rendet saját hatáskörben szerveznek.
"

A héten ezzel kapcsolatban további egyeztetések után értesítünk mindenkit a lehetőségekről!
2020.03.15. 14:00


A miniszterelnök úr pénteki, iskolabezárásokat illető bejelentésre reagálva szombaton több helyi önkormányzat is úgy határozott (többek között a II., IV. és XI. kerületi is), hogy az óvodákat és bölcsödéket is be kell zárni, mert azok pont ugyan olyan kockázati forrást jelentenek, mint az iskolák. 03.14-én délután Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester egységesen kérte, hogy minden kerület rendelje el a fenti intézmények zárva tartását. A legtöbb családban a szülőket már a múlt héten otthoni munkára osztotta be a munkáltató, ezért a hét folyamán a legtöbb család magától jelezte, hogy a jövő héten biztosan, de lehet hogy hosszabb időre otthontartanák a gyermekeiket, eleget téve a kormányzat határozott kérésének: "aki csak teheti, maradjon otthon". Mi a Babapihenőbe járó gyerekek, pedagógusaink és a családok érdekében, a fentieket megfoltolva az alábbi intézkedéseket hoztuk

II. kerület, RETEK UTCAI BABAPIHENŐ

2020.03.16-tól a bölcsőde bizonytalan ideig zárva tart. Részletekről, további intézkedésekről Éva és Vera tud tájékoztatást adni.

IV. kerület, MIKSZÁTH BABAPIHENŐ
Felmértük az igényeket és azon szerződött ügyfeleink, családjaink részére, ahol jelenleg sehogyan sem tudják megoldani még a gyermekük otthontartását, 2020.03.16-tól a bölcsődében ügyeletet bizosítunk átmenetileg. Részletekről, további intézkedésekről Saci tud tájékoztatást adni.

XI. kerület, MÓRICZ BABAPIHENŐ
Fentiekre tekintettel 2020.03.16-20. között intézményi fertőtlenítést és nagytakarítást végzünk: alaposan fertőtlenítjük a teljes játékkészletet, a bútorokat, használati tárgyakat, berendezéseket, textileket, konyhai felszerelést... az egész házat. Ez idő alatt a bölcsi zárva tart, a nyitás alakulása egyenlőre bizonytalan. 03.16. hétfőtől kizárólag e-mailben értek majd el minket!


vissza az oldal tetejére   |   vissza a nyitólapra

bottom