Kedvezmények


Ajánljuk magunkat

Ha elégedett vagy a Babapihenő szolgáltatásaival és színvonalával, mond el ezt másoknak is! Amennyiben ajánlásod nyomán újabb gyermekkel bővül a Babapihenő totyogó-közössége, Te és az általad ajánlott család is kedvezményben részesül!

AJÁNLJ MINKET ISMERŐSEIDNEK, BARÁTAIDNAK
és több kedvezményes bérletvásárlási lehetőség közül választhattok mindketten!

1000.- forint kedvezmény a következő 10 órás bérlet árából
5% kedvezmény a következő havi 10+ bérlet árából
10% kedvezmény a következő havi délelőttös bérlet árából
15% kedvezmény a következő havi egésznapos bérlet árából


Az ajánlási kedvezmény igénybevételének feltételei:
  1. Csak olyan személy ajánlása vehető figyelembe, akinek gyermeke már minimum 30 órát eltöltött a Babapihenőben - hiszen csak így lehet valós képe a szolgáltatás színvonaláról és megfelelőségéről.
  2. Csak a hiánytalanul kitöltött ajánlólapok vesznek részt az akcióban, amit a Babapihenő csapatának bármely tagjánál leadhatsz. Egy család csak egy alkalommal vehet részt ajánlottként az akcióban.
  3. Az ajánlólap kitöltésével mind az Ajánló, mind az Ajánlott egy kedvezményt vehet igénybe, de nem feltétlenül ugyanazt. Az válsztott kedvezmény utólag nem módosítható.
  4. Az ajánlás által szerzett kedvezményre az Ajánló akkor válik jogosulttá, amikor az Ajánlott megfizeti az általa választott kedvezményes bérlet árát.
  5. A választott kedvezmény egy alkalomra szól és a következő vásárlásnál érvényesíthető a XI. kerületi Babapihenőben.
  6. Az ajánlással szerzett kedvezményt az ajánlás leadásának dátumától számított 2 hónapon belül lehet érvényesíteni, azután érvényét veszíti.
  7. Az ajánlással szerzett kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel és semmilyen formában nem ruházható át harmadik személyre.


Az akcióval kapcsolatos vagy egyéb kérdéseiddel fordulj bizalommal a Babapihenő Csapatához!


vissza a nyitólapra


bottom