Ajánljuk magunkat

Ha elégedett vagy a Babapihenő szolgáltatásaival és színvonalával, mond el ezt másoknak is! Amennyiben ajánlásod nyomán újabb gyermekkel bővül a Babapihenő totyogó-közössége, Te és az általad ajánlott család is kedvezményben részesül!

AJÁNLJ MINKET ISMERŐSEIDNEK, BARÁTAIDNAK
és több kedvezményes bérletvásárlási lehetőség közül választhattok mindketten!

1000.- forint kedvezmény a következő 10 órás bérlet árából
5% kedvezmény a következő havi 10+ bérlet árából
10% kedvezmény a következő havi délelőttös bérlet árából
15% kedvezmény a következő havi egésznapos bérlet árábólAz ajánlási kedvezmény igénybevételének feltételei:

  1. Csak olyan személy ajánlása vehető figyelembe, akinek gyermeke már minimum 30 órát eltöltött a Babapihenőben – hiszen csak így lehet valós képe a szolgáltatás színvonaláról és megfelelőségéről.
  2. Csak a hiánytalanul kitöltött ajánlólapok vesznek részt az akcióban, amit a Babapihenő csapatának bármely tagjánál leadhatsz. Egy család csak egy alkalommal vehet részt ajánlottként az akcióban.
  3. Az ajánlólap kitöltésével mind az Ajánló, mind az Ajánlott egy kedvezményt vehet igénybe, de nem feltétlenül ugyanazt. Az válsztott kedvezmény utólag nem módosítható.
  4. Az ajánlás által szerzett kedvezményre az Ajánló akkor válik jogosulttá, amikor az Ajánlott megfizeti az általa választott kedvezményes bérlet árát.
  5. A választott kedvezmény egy alkalomra szól és a következő vásárlásnál érvényesíthető a XI. kerületi Babapihenőben.
  6. Az ajánlással szerzett kedvezményt az ajánlás leadásának dátumától számított 2 hónapon belül lehet érvényesíteni, azután érvényét veszíti.
  7. Az ajánlással szerzett kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel és semmilyen formában nem ruházható át harmadik személyre.Az akcióval kapcsolatos vagy egyéb kérdéseiddel fordulj bizalommal a Babapihenő Csapatához!


Mit mondanak rólunk?

Kedves lányok! Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ennyire sok figyelmet, kedvességet és gondoskodást voltatok képesek adni Amáliának, több mint 18 hónapon keresztül. Ő nagyon jól érezte magát veletek, mindig örömmel mesél rólatok, nagyon fogtok hiányozni neki! Nekem nehezebb volt feldolgozni, hogy vége a bölcsis éveknek, mert olyan jó volt szorongás nélkül otthagyni nektek a kislányomat. Ő már két napja jár a francia oviba és úgy látszik hogy tetszik neki és jól érzi magát – úgy gondolom azért, mert Ti ilyen jól gondoskodtatok róla, szóval NAGYON köszönök mindent! Remélem, hogy még sok gyerek lesz ennyire szerencsés, mint Amália!

Amália & szülei (2017)

Köszönjük a sok kedvességet, szeretet, amit kaptunk tőletek. Fanni is írt egy kis levelet Nektek, íme a fordítás: “Szeretek ide bölcsibe járni, holnap megyek utoljára, viszek sütit is. Léna miért nem adja oda a babáját?!”

Fanni & szülei (2019)

A kisfiam nagyon visszahúzódó volt és 2,5 évesen még szinte semmit sem beszélt, féltem, hogy nem fogják felvenni az óvodába. Hála nektek, 5 hónap alatt teljesen kinyílt! Már nem fél a többi gyerektől a játszótéren, visszaszerzi a játékait a többiektől, ha kell és sokkal érthetőbben beszél, mint korábban. Sokat beszél a bölcsiről, nagyon szeret benneteket – néha inkább menne Babapihenőbe, mint oviba. Köszönjük a sok verset, mesét, szeretet és türelmet, amivel Petit gondoztátok és a rengeteg bíztatást, ami segített, hogy én is kitartsak. Ajánlani foglak titeket mindenkinek, mert számunkra csodát tettetek!

Peti & szülei (2020)

A szolgáltatók a tanultak mellett olyan ösztönös kisgyerek nevelési bánásmóddal rendelkeznek, ami nagymértékben alkalmssá teszi őket erre a munkára. Az egész délelőtt folyamán egyetlen olyan mozdulatot, megjegyzést, hanghordozást nem láttam és hallottam, ami egy picit is bántó lett volna a gyerekek számára. A velük való bánásmód, kommunikáció, az elfogadás, az együtt gondolkodás példaértékűnek tekinthető. Gratulálok a munkájukhoz.

MACSKE módszertani értékelése (2019. május)

Kedves Babapihenős lányok! Ezúton és szeretném megköszönni azt a sok figyelmet és szeretet, amellyel Lellét gondoztátok. Mikor először viettem hozzátok, még járni sem tudott, most pedig már szalad és be nem áll a szája. Pont a napokban vettük észre, hogy “haza hozott” egy általunk kismeretlen dalt/mondókát tőletek (az így ketyeg az óra kezdetűt, interneten kerestünk rá, annyira jól ki lehetett venni a szöveget, ahogy mondta :)))
Sok sikert kívánunk a munkátokhoz, melyet nagyra étékelünk!

Lelle & szülei (2012)

Így az első hónapunk után szeretnénk külön megköszönni a munkátokat! Mindenkinek üzenjük, hogy nagyon szeretünk Benneteket és köszönjük, hogy Csani ilyen jó helyen lehet. 🙂

Csanád nagyon jól érezte magát nálatok, jobb helyet nem tatlálhattunk volna neki. Ajánlani fogunk mindenkinek. Mégegyszer köszönet mindenért!

Csanád & szülei (2020)

Köszönöm a sok élményt, törődést, a rengeteg türelmet és kedvességet! Hiányozni fogtok!

Ferdinánd & szülei (2021)

Köszönjük a gondoskodást, szeretet, megértést, az élményeket és tapasztalatokat, a tudást és a bizalmat! Minden egyes itt töltött perc erősítette azt a alapot, amelyre ezután bátran építkezhetek. Szeretettel gondolunk Rátok!

Andris & szülei (2010)