Személyes gyermekfelügyelet

A Babapihenőben fontosnak érezzük, hogy a gyermekek önfeledt boldogsága mellett a szülőknek is nyugodt perceket szerezzünk. Néha kell, hogy Anyu és Apu kettesben is eltölthessen néhány órát! De adódhat olyan helyzet is, hogy a kicsiket nem tudják magukkal vinni ügyeket intézni, kórházba, interjúra. Van, akinek abban kell segíteni, hogy gyermekei biztonságban jussanat haza az iskolából, óvódából és út közben esetleg még egy játszótérre és bemehessenek szaladgálni még egyet. A Babapihenő vállalja, hogy az ilyen helyzetekben is szívesen áll a szülők rendelkezésére szaképzett és a gyermekek által más ismert gondozói csapata segítségével.

Kézműves Kreatív
 • gyurmázás
 • festés
 • rajzolás
 • hajtogatás
 • aktuális ünnepekre való készülődés
Zene és mozgás
 • daltanulás ritmushangszerrel
 • táncolás
 • dallamos mondókák mozgással
 • labdás játékok
 • mondókák
 • játékos torna
Fejlesztés
 • színtanuló játékok
 • mozgásos feljelsztők
 • logikai készség fejlesztés
 • beszéd és kommunikácó fejlesztés
 • óvoda előkészítő játékok

Kihelyezett gyermekfelügyelet

Van úgy, hogy a család egyszerre vesz részt olyan rendezvényen (például esküvőn, keresztelőn, családi rendezvényeken), ahol a gyermekek hamar elunják magukat, hiszen nincsen számukra megfelelő szórakozási lehetőség. A Babapihenő csapata vállalja, hogy az ilyen családi rendezvényeken, a hely és az esemény jellegének megfelelően gondoskodik a kicsik szórakoztatásáról, és így szüleik is önfeledten kikapcsolódhatnak.

Szülinapi zsúrok

A szülők akkor a legboldogabbak, ha látják, hogy csemetéjük vidáman játszik a barátaival. Az utána következő rendrakás viszont bizonyára mindenki rémálma. Ezen segít a Babapihenő: szervezze babazsúrját/gyermeke születésnapi buliját a Babapihenőbe – Önnek csak az enni-,innivalóról kell gondoskodnia, a játékok előkészítése és a buli utáni elpakolás/takarítás már a mi feladatunk!

Küldjön üzenetet


  Mit mondanak rólunk?

  Köszönjük a sok kedvességet, szeretet, amit kaptunk tőletek. Fanni is írt egy kis levelet Nektek, íme a fordítás: “Szeretek ide bölcsibe járni, holnap megyek utoljára, viszek sütit is. Léna miért nem adja oda a babáját?!”

  Fanni & szülei (2019)

  Kedves lányok! Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ennyire sok figyelmet, kedvességet és gondoskodást voltatok képesek adni Amáliának, több mint 18 hónapon keresztül. Ő nagyon jól érezte magát veletek, mindig örömmel mesél rólatok, nagyon fogtok hiányozni neki! Nekem nehezebb volt feldolgozni, hogy vége a bölcsis éveknek, mert olyan jó volt szorongás nélkül otthagyni nektek a kislányomat. Ő már két napja jár a francia oviba és úgy látszik hogy tetszik neki és jól érzi magát – úgy gondolom azért, mert Ti ilyen jól gondoskodtatok róla, szóval NAGYON köszönök mindent! Remélem, hogy még sok gyerek lesz ennyire szerencsés, mint Amália!

  Amália & szülei (2017)

  A szolgáltatók a tanultak mellett olyan ösztönös kisgyerek nevelési bánásmóddal rendelkeznek, ami nagymértékben alkalmssá teszi őket erre a munkára. Az egész délelőtt folyamán egyetlen olyan mozdulatot, megjegyzést, hanghordozást nem láttam és hallottam, ami egy picit is bántó lett volna a gyerekek számára. A velük való bánásmód, kommunikáció, az elfogadás, az együtt gondolkodás példaértékűnek tekinthető. Gratulálok a munkájukhoz.

  MACSKE módszertani értékelése (2019. május)

  A kisfiam nagyon visszahúzódó volt és 2,5 évesen még szinte semmit sem beszélt, féltem, hogy nem fogják felvenni az óvodába. Hála nektek, 5 hónap alatt teljesen kinyílt! Már nem fél a többi gyerektől a játszótéren, visszaszerzi a játékait a többiektől, ha kell és sokkal érthetőbben beszél, mint korábban. Sokat beszél a bölcsiről, nagyon szeret benneteket – néha inkább menne Babapihenőbe, mint oviba. Köszönjük a sok verset, mesét, szeretet és türelmet, amivel Petit gondoztátok és a rengeteg bíztatást, ami segített, hogy én is kitartsak. Ajánlani foglak titeket mindenkinek, mert számunkra csodát tettetek!

  Peti & szülei (2020)

  Köszönöm a sok élményt, törődést, a rengeteg türelmet és kedvességet! Hiányozni fogtok!

  Ferdinánd & szülei (2021)

  Így az első hónapunk után szeretnénk külön megköszönni a munkátokat! Mindenkinek üzenjük, hogy nagyon szeretünk Benneteket és köszönjük, hogy Csani ilyen jó helyen lehet. 🙂

  Csanád nagyon jól érezte magát nálatok, jobb helyet nem tatlálhattunk volna neki. Ajánlani fogunk mindenkinek. Mégegyszer köszönet mindenért!

  Csanád & szülei (2020)

  Kedves Babapihenős lányok! Ezúton és szeretném megköszönni azt a sok figyelmet és szeretet, amellyel Lellét gondoztátok. Mikor először viettem hozzátok, még járni sem tudott, most pedig már szalad és be nem áll a szája. Pont a napokban vettük észre, hogy “haza hozott” egy általunk kismeretlen dalt/mondókát tőletek (az így ketyeg az óra kezdetűt, interneten kerestünk rá, annyira jól ki lehetett venni a szöveget, ahogy mondta :)))
  Sok sikert kívánunk a munkátokhoz, melyet nagyra étékelünk!

  Lelle & szülei (2012)

  Köszönjük a gondoskodást, szeretet, megértést, az élményeket és tapasztalatokat, a tudást és a bizalmat! Minden egyes itt töltött perc erősítette azt a alapot, amelyre ezután bátran építkezhetek. Szeretettel gondolunk Rátok!

  Andris & szülei (2010)