1046 Budapest, Mikszáth Kálmán u. 46.

telefon:
Schmidt Sarolta
+36 30 5792160

nyitva: 8:00 - 16:30 (H-P)


mail:


CsapatunkSaci

Schmidt Sarolta vagyok, egy tokaj-hegyaljai kis faluban, nagy családban nevelkedtem, ahol több generáció élt együtt. Talán emiatt, de mindig is meghatározó volt számomra a család, mint apró közösség rendkívüli hangulata, az egyes családtagok szerepe és az őket összetartó szeretet.

Miután a fővárosba kerültem, egy kisfiúra vigyáztam egy családnál 3 évig. Közben elvégeztem a főiskolát óvodapedagógus szakon. A kisfiú megnőtt, én pedig elkezdtem óvónőként dolgozni. Két év után megszületett a fiam, akivel otthon voltam 3 évig, majd ismét 2 évig dolgoztam óvodában. Aztán született egy lányom is. Látom, hogy mennyire összetett feladat szülőként és munkavállalóként is egyszerre megfelelni. Nagyon sokszor jó lett volna, ha valakire nyugodtan rábízhatom a gyerekeket, amikor csak úgy adódik.

Valahogy sokkal szívesebben töltöm az időmet a legkisebbekkel, közelebb állnak hozzám, jobban megértem őket. Így kitaláltuk, hogy nyitunk egy olyan helyet, ahol csak Velük lehetek, és ahol Ők hasonlóan otthon érezhetik magukat, mint a családjukban. A Babapihenő már működő helyszínein is ugyanígy gondolkodnak, egymásra találtunk, és büszkén jelenthetem be, és büszkén jelenthetem be, hogy a miénk lett a harmadik helyszín Újpesten egy csendes utcában, egy szép nagy családi házban még nagyobb udvarral.Kati

Nagyon megörültem, mikor halottam, hogy Saci milyen kedves ötletet szeretne megvalósítani: egy "bababirodalmat" szeretne kiépíteni. Azonnal jeleztem felé, hogy rám számíthat, ha segítségre lenne szüksége. Minden álmom volt egy ilyen helyen "dolgozni".

46 éves vagyok. Óvónőként dolgoztam első gyermekem születéséig. Aztán a gyermekből három lett. 2000-től 2009-ig bébiszitter voltam, mert nekem a gyerekekről szól az életem. Olyan kis aranyosak, édesek, ők még mindenre fogékonyak. Mint egy szivacs szívják magukba az újat, és meglepődve tapasztaljuk, mi mindenre odafigyelnek ezek a csöppségek.

Jelenleg a Babapihenőben foglalkozhatok apróságokkal, ami felettébb boldoggá tesz. Nagyon örülünk, mikor egy új kis csemete toppan be csodálkozva az ajtón. Nagy-nagy szeretettel vesszük körül, és pár nap alatt kiismerjük, mivel szeret játszani, mit és mennyit eszik, hogyan alszik el. Nincs két egyforma kis ember, mindegyik más. A kis létszámú csoportban mindenkire elegendő figyelem és gondoskodás jut.

A szülők kérését szem előtt tartva fejlesztjük, oktatjuk a piciket. Jó látni, ahogy napról-napra fejlődnek, okosodnak. És megjegyzem halkan, ahogy az idő múlik, egyre nehezebben akarnak hazamenni...

magunkról | csapatunk | árak | galéria | szemléletmód | nyitólapbottom