1114 Budapest, Móricz Zs. körtér 3/b. fsz. 6.
(a McDonald's mellett)
12-es kapucsengő

telefon: +36 70 354 3019
mail:

nyitva: 8:00 - 16:30 (H-P)

2021. december 22 és 2022. janár 4. között
téli szünet miatt ZÁRVA tartunk
nyitás: 2022. január 5., szerda, 8 óra

Csapatunk

A szolgáltatók a tanultak mellett olyan ösztönös kisgyerek nevelési bánásmóddal rendelkeznek, ami nagymértékben alkalmassá teszi őket erre a munkára. Az egész délelőtt folyamán egyetlen olyan mozdulatot, megjegyzést, hanghordozást nem láttam és hallottam, ami egy picit is bántó lett volna a gyerekek számára. A velük való bánásmód, kommunikáció, az elfogadás, az együtt gondolkodás példaértékűnek tekinthető. Gratulálok a munkájukhoz.
MACSKE módszertani értékelése (2019. május)Zsuzsi

Eredeti szakmám a kereskedelemhez kapcsolódik, ám életem többnyire a gyerekek körül forgott már egészen fiatal korom óra.

1998-ban a Zsebibaba alapítvány „babysitter és gyermekgondozó” kurzusát elvégezve többek között csecsemő- és gyermekgondozás, gyermeklélektan és játékelméletet, baba elsősegély tárgyakból tettem elméleti és gyakorlati vizsgát, kiváló eredménnyel. Ettől kezdve mindig volt egy vagy több családom, ahol babysitterként dolgoztam. A gyerekekkel töltött idő közben megálmondtam egy olyan helyet, ahol a legjobbat adhatom magamból. Ahol egész napos a szeretteljes, vidám légkör és boldog kisemberek élik tevékeny mindennapjaikat a legnagyobb biztonságban, szakérőt figyelem és gondoskodás mellett.

2008-ban találkoztam Verával és Évával, a Retek utcai Babapihenő tulajdonosaival és valóra vált a nagy álom: segítségükkel létre hoztam a második Babapihenőt a körtéren.

Több mint 20 éve kifogyhatatlan lelkesedéssel dolgozom gyerkőcökkel. A folyamatos fejlődés számomra az élet része. A külföldi munkáim és tanulmányaim során megtanultam angolul, spanyolul és nemetül. Az elmúlt évtizedben elsajátítottam a pozitív nevelési módszertan és pszighológia alapjait, professzionális aromaterapeuta lettem és Life Coach képesítést szereztem. Jelenleg EFT terapeuta hallgató vagyok a Complimentary Therapists Accredited Association (CATT) képzésén. Boldog felesége vagyok a férjemnek és általa négy csodás kisgyermek édesanyja, amiért kimondhatatlanul hálás vagyok.

Hiszek a szeretet erejében és hiszem,
hogy mindenki megérdemli, hogy szeressék!

Még ma is úgy érzem, hogy a lehető legnagyobb ajándék az éltemben a gyermekek mosolya, ragyogó tekinete és őszinte ölelése.

Szeretném, ha tudnák, az életük szólhat többről,
mint a megfelelés, a teljesítmény, harc az elismerését.

Hogy tökéletesen fantasztikusak már születésüktől fogva!


Ezért indítottam útjára 2020-ban nagyobbak számára az Elég jó vagy! prgraomokat


vissza az oldal tetejére


Laura

14 éves voltam, mikor a nővérem első lánya megszületett, nagyon sok időt töltöttem velük. Ahogy bővült a családunk, a közeli rokonok egyre gyakrabban kértek meg, hogy vigyázzak a kicsikre, ekkor döntöttem el, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Azért választottam ezt a hivatást, mert a kisgyermekkort nagyon meghatározónak tartom. Nagy befolyással van a kicsik további fejlődésére. Emellett nagyon fontos számomra a művészet, mert a kisgyermek gondolati ábrázolásában a képzetek játszanak vezető szerepet, rengeteg pozitív élmény éri őket, ha rajzolnak, festenek vagy kézimunkáznak. Képesek teljesen belefeledkezni tevékenységükbe, ezáltal megélik az alkotás örömét és sikerélményét.

Általános iskolás korom óta néptáncolok és furulyázom. Középiskolába a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskolába jártam, ahol emelt óraszámban tanultam rajzot, majd 2014-ben kiváló eredménnyel végeztem a Nyíregyházi Főiskola Csecsemő-és Kisgyermekgondozó szakán. Iskolás éveim alatt is igyekeztem szakmai tapasztalatot szerezni; egy játszóházban animátorként dolgoztam, rendezvények alkalmával szórakoztattam a gyerekeket. Szabadidőmben szíves festek, kézműveskedem és sportolok.

2015 áprilisa óta vagyok tagja a Babapihenő lelkes csapatának.

vissza az oldal tetejére


Bea

Mindig is nagyon szerettem gyerekek közelében lenni, ezért még a 90-es évek elején általános ápolói, majd gyermekgondozó szakápolói képesítést szereztem. Több mint tíz évet dolgoztam a László Kórház csecsemőosztályán, majd 2007-ben a Juhász Gyula Szegedi Tudomány Egyetemen egészségtanári diplomámval gazdagodtam. Két csodálatos, már felnőtt gyermek van és egy tündéri kishölgy nagymamája vagyok. Jól kijövök minden korosztállyal, de tudom, leginkább a kicsik állnak közel a szívemhez. Türelmes, gondoskodó, következetes nevelő vagyok.

Részt vettem a Babapihenő korai éveinek életében, négy éven át voltam a csapat tagja, majd más felé vitt az élet. 2020-ban vissztalátam ide és örömmel csatlakoztam hozzájuk újra.

vissza az oldal tetejéreAnita (jelenleg saját babájával van otthon)

2009 óta foglalkozom kisgyermekekkel gyógypedagógusként - bölcsődés illetve óvodás korosztállyal egyaránt - és tartok nekik az egyéni szükségleteiknek megfelelő, játékos fejlesztő foglalkozásokat. Az első pár életévnek döntő szerepe van a gyermekek jövője szempontjából, hiszen ebben az időszakban zajlik az agyi érési folyamatokkal együtt az alapvető képességek fejlődése. Fontosnak tartom, hogy számukra korlátlan lehetőséget biztosítsunk a tapasztalatszerzésre és bátorítsuk, segítsük őket a világ aktív felfedezésében. A munkám során is erre törekszem, hiszen ebben a szenzitív időszakban a gyerekek még képesek bármit erőfeszítések nélkül magukba szívni.

Szerencsésnek érzem magam, hogy ezekben a meghatározó években foglalkozhatom a kicsikkel. Egyrészt azért, mert így hatással lehetek fejlődésükre, másrészt pedig, mert megtapasztalhatom azt az őszinte szeretetet és elfogadást, amit a gyerekektől kapunk.

Szabadidőmben szívesen sportolok; kettlebellezek és kerékpározom, illetve minden olyan tevékenység kikapcsolódást jelent számomra, melyben kiélhetem kreativitásom; kézműveskedem, barkácsolok, fejlesztő játékokat készítek. 2016 szeptembere óta vagyok a Babapihenő csapatának tagja.

vissza az oldal tetejére


magunkról | csapatunk | árak | galéria | szemléletmód | rólunk mondták | nyitólap

bottom