1114 Budapest, Móricz Zs. körtér 3/b. fsz. 6.
(a McDonald's mellett)
12-es kapucsengő

telefon: +36 70 354 3019
mail:

nyitva: 8:00 - 16:30 (H-P)

2021. december 22 és 2022. janár 4. között
téli szünet miatt ZÁRVA tartunk
nyitás: 2022. január 5., szerda, 8 óra

Rólunk mondták

A szolgáltatók a tanultak mellett olyan ösztönös kisgyerek nevelési bánásmóddal rendelkeznek, ami nagymértékben alkalmssá teszi őket erre a munkára. Az egész délelőtt folyamán egyetlen olyan mozdulatot, megjegyzést, hanghordozást nem láttam és hallottam, ami egy picit is bántó lett volna a gyerekek számára. A velük való bánásmód, kommunikáció, az elfogadás, az együtt gondolkodás példaértékűnek tekinthető. Gratulálok a munkájukhoz.
MACSKE módszertani értékelése (2019. május)

Kedves lányok! Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ennyire sok figyelmet, kedvességet és gondoskodást voltatok képesek adni Amáliának, több mint 18 hónapon keresztül. Ő nagyon jól érezte magát veletek, mindig örömmel mesél rólatok, nagyon fogtok hiányozni neki! Nekem nehezebb volt feldolgozni, hogy vége a bölcsis éveknek, mert olyan jó volt szorongás nélkül otthagyni nektek a kislányomat. Ő már két napja jár a francia oviba és úgy látszik hogy tetszik neki és jól érzi magát - úgy gondolom azért, mert Ti ilyen jól gondoskodtatok róla, szóval NAGYON köszönök mindent! Remélem, hogy még sok gyerek lesz ennyire szerencsés, mint Amália!
Amália & szülei (2017)

Köszönjük a gondoskodást, szeretet, megértést, az élményeket és tapasztalatokat, a tudást és a bizalmat! Minden egyes itt töltött perc erősítette azt a alapot, amelyre ezután bátran építkezhetek. Szeretettel gondolunk Rátok!
Andris & szülei (2010)

Nekem nagyon sokat számított az az egy év, amelyben Kristóf jól, sőt, az esetek többségében fantasztikusan érezte magát Nálatok. Öröm volt átcsacsogni vele, ami történt, egész este és hétvégén a történtekről, a gyerekekről beszélt, megfigyelni, hogy milyen szocializációs előrelépései vannak... Ez az időszak nemcsak neki volt fontos, hanem mérföldkövek megtételéhez járult hozzá a családunk életében; úgymint ismét várandósan,de ismét munkába állás, ezzel egy újabb lehetőség megszerzése, az újszülött kisbaba mellett a nagyfiú minőségi felügyeletének megoldása.... és még sok más. Azt szeretném kiemelni, hogy mindezekért nagyon hálás vagyok és így is szeretném emlékezetemben megőrizni ezt az időszakot.
Egyúttal köszönöm, hogy ebben a meglehetősen furcsa, (de megérthető) szituációkkal teli időszakban is igyekeztek speciális megoldásokkal segíteni (zene, segítsen a kisebbeknek...- ezek szuperek)!
Kristóf & szülei (2016)

Kedves Babapihenős lányok! Ezúton és szeretném megköszönni azt a sok figyelmet és szeretet, amellyel Lellét gondoztátok. Mikor először viettem hozzátok, még járni sem tudott, most pedig már szalad és be nem áll a szája. Pont a napokban vettük észre, hogy "haza hozott" egy általunk kismeretlen dalt/mondókát tőletek (az így ketyeg az óra kezdetűt, interneten kerestünk rá, annyira jól ki lehetett venni a szöveget, ahogy mondta :)))
Sok sikert kívánunk a munkátokhoz, melyet nagyra étékelünk!
Lelle & szülei (2012)

A kisfiam nagyon visszahúzódó volt és 2,5 évesen még szinte semmit sem beszélt, féltem, hogy nem fogják felvenni az óvodába. Hála nektek, 5 hónap alatt teljesen kinyílt! Már nem fél a többi gyerektől a játszótéren, visszaszerzi a játékait a többiektől, ha kell és sokkal érthetőbben beszél, mint korábban. Sokat beszél a bölcsiről, nagyon szeret benneteket - néha inkább menne Babapihenőbe, mint oviba. Köszönjük a sok verset, mesét, szeretet és türelmet, amivel Petit gondoztátok és a rengeteg bíztatást, ami segített, hogy én is kitartsak. Ajánlani foglak titeket mindenkinek, mert számunkra csodát tettetek!
Peti & szülei (2013)

Köszönöm a sok élményt, törődést, a rengeteg türelmet és kedvességet! Hiányozni fogtok!
Ferdinánd & szülei (2009)

Köszönjük a sok kedvességet, szeretet, amit kaptunk tőletek. Fanni is írt egy kis levelet Nektek, íme a fordítás: "Szeretek ide bölcsibe járni, holnap megyek utoljára, viszek sütit is. Léna miért nem adja oda a babáját?!"
Fanni & szülei (2013)

Így az első hónapunk után szeretnénk külön megköszönni a munkátokat! Mindenkinek üzenjük, hogy nagyon szeretünk Benneteket és köszönjük, hogy Csani ilyen jó helyen lehet. :)

Csanád nagyon jól érezte magát nálatok, jobb helyet nem tatlálhattunk volna neki. Ajánlani fogunk mindenkinek. Mégegyszer köszönet mindenért!
Csanád & szülei (2015)


magunkról | csapatunk | árak | galéria | szemléletmód | rólunk mondták | nyitólap

bottom