Kik vagyunk?


Sok kismama érzi úgy, hogy miután megszületik a babája, onnantól kezdve ki sem tud mozdulni otthonról. Vannak szerencsések, akiknek van segítségük, de vannak olyanok, akiknek messze laknak a szülei, a párja sokat dolgozik, így a nap 24 óráját a babájájukkal töltik. Csak egy kávé a barátnőnkkel, egy gyors hajvágás - mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra.

Ezek a gondolatok motoszkáltak két szociálpedagógiát végzett és már több éve bébiszitterkedő fiatal fejében, amikor 2006 nyarán megalapították a Babapihenőt.

A Babapihenő több, mint egyszerű gyermekmegőrző: egy folyamatosan bővülő család, ahol mindenki figyel a másikra. A gyerekek szerető és szakértő kezekben vannak és igényeiket messzemenően figyelembe veszik. A szülőkkel való állandó kapcsolattartás és a gyermek életkorának megfelelő játékos fejlesztés nagyon fontos a Babapihenő lelkes csapata számára.

A családias hangulat és az így kialakult bizalmi kapcsolatok eredményeképpen rendszeresen biztosít gyermekfelügyeletet kiállításokon, nagyszabású családi eseményeken és babazsúrokon is.

Jelenleg Budapesten a Mammut mellett, a Móricz Zsigmond körtéren és Újpesten működik Babapihenő. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki segítő útmutatásaink mentén a Babapihenő szellemiségét továbbvinné az ország bármely részén.

bottom