Csatlakozz hozzánk!


Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb igény van olyan játszóházakra, ahol a legfontosabb a gyermekek boldogsága és a játék öröme.

A "mi" gyerekeink a csoportban tanulják meg a szocializálódás, a környezettudatos viselkedés, az egészséges életmód alapjait. Állandó napirendünkkel, munkamódszereinkkel és szabályainkkal biztonságérzetet alakítunk ki a gyerekekben, segítünk, hogy otthonosan érezzék magukat az őket körülvevő világban.

Fontos számunkra a szülőkkel való állandó kommunikáció, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szülői neveléssel összhangban családias légkört biztosítsunk a csemeték fejlődéséhez.

Játszóházunkba nem csak Budapest távolabbi kerületeiből járnak, hanem más városokból is. Felmerült az igény, hogy több Babapihenő legyen mind Budapesten, mind országszerte, ezért kidolgoztuk franchise jellegű együttműködési rendszerünket.

Ha éppen ezen a területen szeretne új üzletbe vátni és szimpatikus a Babapihenő, ha szeretne a Babapihenő szellemiségében gyermekekkel foglalkozni, itt az idő, hogy csatlakozzon csapatunkhoz! A támogatásunkkal egy jól működő, jónevű hálózat tagjaként olyan előnyökhözjutnat, melyek megszerzésére mások sok évet és pénzt áldoznak.

A részletekről érdeklődjön az info@babapiheno.hu! címen

bottom