A Babapihenő házi-szabályai

 

1. A gyermekek védelme érdekében kérjük a bejárati ajtót folyamatosan zárva tartani.


2. Kérjük, hogy a gyermekek ékszereket, drágább ruhákat, értékesebb otthoni játékokat ne hozzanak be. A Babapihenőben hagyott, illetve hozott tárgyakért és az ezekkel okozott balesetekért felelősséget nem tudunk vállalni! A gyermek életkorához és a Babapihenő kultúrájához nem illeszkedő tárgyakat, szúró, vágó, agresszivitást sugalló, fegyverszerű, ijesztő játékszereket, tárgyakat nem szabad behozni.

3. A csoportszobák tisztaságának megőrzése érdekében kérjük, hogy a gyermekeknek biztosítsanak váltócipőt és váltóruhát. A kisebbeknek kérjük, hozzanak cumisüveget/itatópoharat, valamint a nyugodt alváshoz igény szerint kedvenc kispárnát, plüssállatot, cumit, takarót, illetve pelenkát és popsi-törlőt, popsi-krémet. A Babapihenő által biztosított pelenka árát a szolgáltatási díj nem tartalmazza, az külön kerül felszámításra.

4. Lázas, beteg, hasmenéses, hányós, illetve még lábadozó gyermeket a többi gyermek és a személyzet egészségének megőrzése érdekében nem veszünk át. A gondozónők nem adhatnak be gyógyszert a gyermekeknek, csak ha a szülő azt külön kéri. A betegségből felgyógyult gyerekek visszatérése esetén a gyermekorvos által kiállított, „egészséges közösségbe mehet” igazolás bemutatása kötelező.

5. Az optimális csoportlétszám tarthatósága miatt minden esetben kérjük a látogatások várható idejének előzetes egyeztetést, minimum egy hétre előre.

6. Ha a gyermeket más személy viszi el, mint akit a szülő az adatlapon megjelölt, az illető személy számára a szülőtől írásos meghatalmazást kérünk. A meghatalmazásban szerepelnie kell az illető személyi igazolvány számának, nevének, címének. A szülőknek a nyitva tartási időn belül gondoskodniuk kell a gyermekük hazaviteléről, akadályoztatás esetén értesíteniük kell a Babapihenő személyzetét. Kérjük, hogy a szülő adja meg egy olyan személy nevét és elérhetőségét, akit értesíthetünk – ha előre nem látható, rendkívüli esemény miatt ő nem elérhető – és az gondoskodik a gyermek elviteléről.

7. A gyermekfelügyeleti szolgáltatásunk nyitvatartási időn kívüli igénybevétele estén külön gyermekfelügyeleti díjat számítunk fel.

8. A fogadóhelyiség területén kívül utcai cipőben tartózkodni nem szabad, kérjük, a gyermekek érdekében fokozottan ügyeljenek a tisztaságra.

9. A csoportszobában szülő NEM tartózkodhat, kivéve ha erre a gondozók egyértelműen felkérik.

10. A Babapihenő egész területén TILOS a dohányzás.

A Babapihenő házirendje ide kattintva .pdf formátumban letölthető.

Mit mondanak rólunk?

Köszönöm a sok élményt, törődést, a rengeteg türelmet és kedvességet! Hiányozni fogtok!

Ferdinánd & szülei (2021)

A kisfiam nagyon visszahúzódó volt és 2,5 évesen még szinte semmit sem beszélt, féltem, hogy nem fogják felvenni az óvodába. Hála nektek, 5 hónap alatt teljesen kinyílt! Már nem fél a többi gyerektől a játszótéren, visszaszerzi a játékait a többiektől, ha kell és sokkal érthetőbben beszél, mint korábban. Sokat beszél a bölcsiről, nagyon szeret benneteket – néha inkább menne Babapihenőbe, mint oviba. Köszönjük a sok verset, mesét, szeretet és türelmet, amivel Petit gondoztátok és a rengeteg bíztatást, ami segített, hogy én is kitartsak. Ajánlani foglak titeket mindenkinek, mert számunkra csodát tettetek!

Peti & szülei (2020)

Kedves Babapihenős lányok! Ezúton és szeretném megköszönni azt a sok figyelmet és szeretet, amellyel Lellét gondoztátok. Mikor először viettem hozzátok, még járni sem tudott, most pedig már szalad és be nem áll a szája. Pont a napokban vettük észre, hogy “haza hozott” egy általunk kismeretlen dalt/mondókát tőletek (az így ketyeg az óra kezdetűt, interneten kerestünk rá, annyira jól ki lehetett venni a szöveget, ahogy mondta :)))
Sok sikert kívánunk a munkátokhoz, melyet nagyra étékelünk!

Lelle & szülei (2012)

Kedves lányok! Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ennyire sok figyelmet, kedvességet és gondoskodást voltatok képesek adni Amáliának, több mint 18 hónapon keresztül. Ő nagyon jól érezte magát veletek, mindig örömmel mesél rólatok, nagyon fogtok hiányozni neki! Nekem nehezebb volt feldolgozni, hogy vége a bölcsis éveknek, mert olyan jó volt szorongás nélkül otthagyni nektek a kislányomat. Ő már két napja jár a francia oviba és úgy látszik hogy tetszik neki és jól érzi magát – úgy gondolom azért, mert Ti ilyen jól gondoskodtatok róla, szóval NAGYON köszönök mindent! Remélem, hogy még sok gyerek lesz ennyire szerencsés, mint Amália!

Amália & szülei (2017)

Így az első hónapunk után szeretnénk külön megköszönni a munkátokat! Mindenkinek üzenjük, hogy nagyon szeretünk Benneteket és köszönjük, hogy Csani ilyen jó helyen lehet. 🙂

Csanád nagyon jól érezte magát nálatok, jobb helyet nem tatlálhattunk volna neki. Ajánlani fogunk mindenkinek. Mégegyszer köszönet mindenért!

Csanád & szülei (2020)

Köszönjük a sok kedvességet, szeretet, amit kaptunk tőletek. Fanni is írt egy kis levelet Nektek, íme a fordítás: “Szeretek ide bölcsibe járni, holnap megyek utoljára, viszek sütit is. Léna miért nem adja oda a babáját?!”

Fanni & szülei (2019)

A szolgáltatók a tanultak mellett olyan ösztönös kisgyerek nevelési bánásmóddal rendelkeznek, ami nagymértékben alkalmssá teszi őket erre a munkára. Az egész délelőtt folyamán egyetlen olyan mozdulatot, megjegyzést, hanghordozást nem láttam és hallottam, ami egy picit is bántó lett volna a gyerekek számára. A velük való bánásmód, kommunikáció, az elfogadás, az együtt gondolkodás példaértékűnek tekinthető. Gratulálok a munkájukhoz.

MACSKE módszertani értékelése (2019. május)

Köszönjük a gondoskodást, szeretet, megértést, az élményeket és tapasztalatokat, a tudást és a bizalmat! Minden egyes itt töltött perc erősítette azt a alapot, amelyre ezután bátran építkezhetek. Szeretettel gondolunk Rátok!

Andris & szülei (2010)